Драговић: Звездаши видимо се на прослави рођендана

70

Штопер нашег тима Александар Драговић је честитао свим звездашима 77. рођендан клуба и позвао навијаче да у недељу буду на стадиону „Рајко Митић“ на утакмици против Новог Пазара од 16 часова и 15 минута, како би сви заједно у породичној атмосфери прославили рођендан.

Данас је посебан дан, дан када је настао клуб који заузима специјално место у мом срцу, и не само мом него и великог броја људи који живе у Србији, али и ван граница наше државе. Желео бих да честитам свим звездашима 77. рођендан и свима нама пожелим здравље, срећу и још много успеха у наредним годинама – истакао је Драговић.

Осврнуо се одбрамбени играч Црвене звезде и на значај подршке највернијих навијача, али и упутио позив свим звездашима да у недељу дођу на прославу рођендана.

У недељу нас ошекује утакмица против Новог Пазара, а наш клуб је донео феноменалну одлуку и обезбедио бесплатан улаз за све навијаче нашег клуба. Биће то сјајна прилика да заједно прославимо рођендан и уживамо у феноменалној атмосфери на нашем стадиону. Вечити дерби је права слика како треба да изгледа стадион „Рајко Митић“ и још једном се потврдило да је уз њихову подршку све лакше. Из тог разлога позивам све звездаше да дођу у недељу и уживају у правом породичној атмосфери.

Говорио је Драговић и о изазовима који наш тим очекују у наредном периоду.

Тежак распоред је нешто на шта смо навикли, али морам да споменем да ћемо до репрезентативне паузе одиграти велики број дуела, играћемо готово на свака три дана. Одмах после Новог Пазара, очекује нас утакмица осмине финала Лиге Европе коју дуго ишчекујемо. Пред нама је много битних утакмица и великих изазова, а све то ће бити лепше и лакше уз подршку најбољих навијача на свету – закључио је Драговић.

Претходни текстЗвездо, срећан Ти рођендан!
Следећи текст77. рођендан СД Црвена звезда – У срцу мом живиш само ти