Стегњајић: Пред нама је сјајна полусезона

36

Јуниори Црвене звезде сутра од 11 часова гостују Војводини у оквиру заостале утакмице 10. кола Омладинске лиге Србије. Млади стручњак Милан Стегњајић, који је током ове зимске паузе преузео нашу најстарију селекцију изнео је очекивања пред наставак лиге.

Гостујемо Војводини у Новом Саду. Утакмица која је из јесењег дела првенства, једна од две које треба да одиграмо на пролеће. Позиција на табели је добра, с обзиром да из та два меча изађемо добро резултатски. Генерално, поред резултата не смемо да заборавимо развој младих момака. На те две утакмице поред такмичења ћемо желети и развој. Надамо се да ћемо након Војводине и Вождовца имати добру позицију на табели – рекао је Стегњајић.

Истакао је тренер наших јуниора да су играчи спремни за наставак шампионата, као и да у екипи влада одлично расположење пред наредне дуеле.

Имали смо оптимално време за припрему и направили смо добар припремни период. Клуб нам је омогућио све неопходне услове за једну такмичарску генерацију омладинаца да буде спремна и на тај начин дочека пролећни део првенства. Очекујемо да будемо конкурентни са свим екипама, да пробамо да доминирамо на готово свим утакмицама. Расположење у екипи је одлично, момци су углавном “здрави” и добро су радили током припремног периода. Почели су полако да се адаптирају на нове захтеве игре и сигуран сам да је пред нама добра полусезона – закључио је Стегњајић.

Претходни текстОхи доказани голгетер
Следећи текстТема дана | Звезда и Моцарт поклонили дресове клубу из села Шушњар