Станковић: Предосетио сам Ренџерс

66

Фудбалери Црвене звезде ће у осмини финала Лиге Европе одмерити снаге са екипом Глазгов Ренџерса, а први меч биће одигран 10. марта у Шкотској, док је реванш на програму седам дана касније на стадиону „Рајко Митић“. Утиске након жреба, изнео је шеф стручног штаба нашег тима – Дејан Станковић, који је истакао да ће овај двомеч бити премија за све заљубљенике у црвено-беле боје.

Не знам да ли је могло да прође боље, али сигурно да је могло бити много горе. Гледао сам баш утакмицу Ренџерс – Борусија Дортмунд, и одиграли су две спектакуларне утакмице против Дортмунда. Може се рећи да је Дортмунд у кризи, али причамо о две феноменалне екипе. Ми знамо шта нам је чинити. Ово је једна премија за све навијаче Црвене звезде, за наше играче, али и за све нас који радимо и водимо овај клуб. Добро смо одиграли групну фазу и имамо право да се надамо. Одустајати нећемо. Ово је противник против ког можемо да дамо све од себе и да се надамо нечем лепом. Ако сте видели моју гестикулацију уживо, реаговао сам тако јер сам и пре извлачења свима рекао да ће бити Звезда – Ренџерс. Када је изашла прва куглица на којој је писало Ренџерс, а одмах затим и Звезда, рекао сам да сам завршио посао и да могу да идем, али то је било све у шали – рекао је Станковић.

Рекао је Станкович да су фудбалери заслужили да уживају у европским мечевима, али и напоменуо да се екипа одавно спрема за предстојећи вечити дерби.

Идемо корак по корак. Европа је увек лепа за Звезду. Пролеће је поготово историјски лепо за наш клуб. Нико нам не може одузети да сањамо и да гледамо напред и идемо даље. Ти момци су то заслужили. Овај клуб је заслужио да се прича о њему, и да је сваке године у групној фази такмичења, и тако добија коефицијенте како за нас, тако и за фудбалску Србију. Нама не остаје ништа друго него да уживамо у овом моменту, али као што сте рекли, спремамо се за дерби већ одавно – закључио је Мистер.

Претходни текстЗвезда против Глазгов Ренџерса у Лиги Европе
Следећи текстМркела: Имамо шта да покажемо