Иванић: Оптимисти пред дерби

86

Фудбалери Црвене звезде дочекују вечитог ривала у недељу од 18 часова на стадиону “Рајко Митић” у оквиру 23. кола Суперлиге Србије, а један од најбољих појединаца у црвено-белом дресу и вихорни везни фудбалер Мирко Иванић истиче да наш тим очекује изузетно важна утакмица, али да верује у победу свог вољеног клуба.

Зацртали смо да нам свака утакмица до краја шампионата представља финале, па самим тим и вечити дерби спада под најбитнију утакмицу. Тренутно смо у заостатку од пет бодова, али је та разлика реално достижна. Максимално смо фокусирани на сваки наредни дуел који нас очекује. Видели сте против Пролетера колико нам је значио погодак Павкова, јер само ми знамо колико дајемо све од себе на свакој утакмици и тренингу како би успели да одбранимо дуплу круну. Идемо нашим путем, вредно и предано радимо и спремамо се за вечити дерби. Без обзира на то фокусирани смо само на нас, имамо јако квалитетан тим, појачања су се одлично уклопила у систем рада и оптимисти смо пред недељу – рекао је Иванић.

Фудбалер рођен у Бачком Јарку прижељкује невероватну атмосферу на вечитом дербију, која даје ноту једног од најпопуларнијих фудбалских окршаја на свету.

Играмо на нашем стадиону што је представља предност, с обзиром да ће бити велики број наших навијача. Већ сам прочитао да је продато преко 20.000 улазница, а остало је још пет дана до утакмице. Верујемо да ће атмосфера бити одлична, јер се дерби претходне сезоне играо без публике на нашем највећем стадиону и претпостављамо да су се навијачи “ужелели” вечитог дербија на Маракани. Претходне сезоне сам био стрелац на 164. вечитом дербију када није било публике да заједно прославимо. Није битно ко ће постићи гол у недељу, искључиво је важна победа, дођите да је изборимо заједно – закључио је Иванић.

Претходни текстБуди прави шампион! Звезда те зове!
Следећи текстТема дана | Пижонов и Дулетов рецепт за вечити дерби