Звездаши на каљењу – Сви по 90 минута

109

У викенду за нама тројица фудбалера Црвене звезде која су на позајмицама су наступала за своје тимове у оквиру различитих шампионата, а Никола Васиљевић, Срђан Бабић и Ибрахим Мустафа су провели по 90 минута на терену и били запажени актери на мечевима.

Никола Васиљевић је успешно сачувао своју мрежу на сусрету Напретка и Радника из Сурдулице. Фудбалери Радника су упутили чак девет удараца према голу Васиљевића, а високи чувар мреже је успео да интервенише у готово сваком наврату, уз важњу чињеницу да је Напредак цело друго полувреме имао играча мање на терену, те да се тим из Крушевца “бранио” током већег дела меча.

Срђан Бабић је поново био доминантан на позицији штопера где је одиграо још једну партију на високом нивоу у ЛаЛиги2. Био је бескомпромисан у дуел игри, где је освојио велики број ваздушних “сукоба” са нападачима противничког тима, а ни на овом мечу није зарадио јавну опомену што само доказује да некадашњи “златни орлић” постаје све искуснији центални бек.

Ибрахим Мустафа је одиграо и други меч за Нови Пазар, али је поново његов тим доживео пораз. Без обизра на ту чињеницу, интеранционалац Гане је одиграо одличан меч на позицији офанзивног везног, где се издвојио као један од најбољих појединаца тима из Новог Пазара.

БИЛАНС ИГРАЧА НА КАЉЕЊУ:

Никола Васиљевић (Напредак) – 90 минута у ремију против Радника (0:0)
Срђан Бабић (Алмерија) – 90 минута у победи над Депортивом Мирандесом (2:1)
Ибрахим Мустафа (Нови Пазар) – 90 минута у поразу од Колубаре (0:1)

Претходни текстБорјан: Дербији ме посебно инспиришу
Следећи текстПораз у Дубровнику