Станковић: Навијачи нас водили до победе

66

Фудбалери Црвене звезде славили су на гостовању против екипе Пролетера резултатом 2:1 у оквиру 23. кола државног првенства, а утиске после врло важне победе изнео је шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић.

Мислим да смо опет ушли у утакмицу много добро и створили велики број шанси. Постоји и фрустрација код играча кад након толико шанси не постигнемо гол, а онда након кратког пада концентрације будемо кажњени. Жао ми је, зато што су момци стварно контролисали утакмицу све време. Имали смо мали пад концентрације, па поново створили неколико добрих шанси. Сигурно да је тешко. Сви дају максимум и то је одлично, јер нам првенство овако расте из кола у коло – почео је Мистер.

Говорио је стратег наше екипе и о неизоставној подршци навијача, који су и овог пута напунили трибине, и били прави ветар у леђа нашим првотимцима.

Навијачи су били феноменални. Знам да ће нам помоћи, и много ми се свиђа јер су схватили моменат. Појачали су навијање и подршку и дали нам сигурност да не станемо. Могли смо опет да се „распаднемо“. Надам се да ће се у једном тренутку све ово што промашимо отворити, и да ћемо из прве, друге шансе моћи да реализујемо и олакшамо себи наставак утакмице. Хвала навијачима још једном и видимо се у недељу – закључио је Станковић.

Претходни текстПролетер – Црвена звезда 1:2 (0:1)
Следећи текстЈуниорке Звезде освојиле Куп Србије