Реми млађих омладинаца

132

Млађи омладинци Црвене звезде ремизирали су резултатом 2:2 са екипом Пелистера, иако су имали два гола предности на полувремену и приказивали сјајну игру. У тиму Немање Јокића погађали су Иван Никчевић и Павле Огњеновић.

Пелистер – Црвена звезда 2:2 (0:2)

Стадион: „Биљини извори“, Охрид, Македонија.

Стрелци: Фејзуловски у 62. и Стојановски у 77. минуту за Пелистер, а Никчевић у 11. и Огњеновић у 30. минуту за Црвена звезду.

Пелистер: Јовчевски, Милевски, Стефановски, Фејзуловски, Поповски, Ивановски, Новески, Андоновски, Божиновски, Толески, Торневски.

Играли су још: Дранговски, Момировски, Трајчевски, Кофиегарски, Стојановски, Богданоски, Бојлевски, Димитровски, Крстевски.

Црвена звезда: Борјан, Стожинић, Радић, Илић, Голдин, Марисављевић, Милосавић, Огњеновић, Матић, Деспенић, Никчевић.

Играли су још: Б. Маринковић, Маслаћ, М. Маринковић, Кахвић, Николашевић.

Брзо су наши млађи омладинци стигли до предности, а играо се 11. минут меча. Протутњао је Матић по левом боку, није био ни близу да га стигне дефанзивац домаћих и потом упутио центаршут за Ивана Никчевића који је „отворио“ стопало и погодио.

Опробао је и Голдин ударац са дистанце у 27. минуту, али је Јовчевски био на месту. Ипак, два минута касније виђена је прелепа акција из које су Јокићеви пулени погодили. Додавањима су у потпуности избацили одбрану Пелистера, а кључни пас послао је Милосавић за вихорног Павла Огњеновића који је предриблао голмана и погодио. Могли су и Никчевић и Деспенић да повећају предност, али се на одмор отишло са два гола разлике, а и Борјан је парадом подигао публику на ноге.

Никчевић је представљао константну опасност по гол противника, а тако је било и у 56. минуту када је обишао Јовчевског, али му је лопта побегла у гол аут. Пелистер је смањио у 62. минуту преко Фејзуловског који је погодио са ивице казненог простора. Могло је три минута касније да дође до изједначења када је Божиновски шутирао, а Борјан фантастично одбранио.

Ипак, до поравнања резултата је стигло у 77. минуту када је Стојановски истрчао пред Маринковића и погодио. Тиме је постављен коначан резултат на данашњем мечу, иако је Милосавић у 86. минуту из слободног ударца погодио пречку, а Николашевић неколико минута касније промашио зицер.

Претходни текстЦене улазница за Раднички
Следећи текст​Трофеј Вршца у знаку Звездиних џудиста