Победа кадета пред повратак у Београд

47

На најбољи могући начин кадети Црвене звезде завршили су припреме на Охриду, победом над Работничким резултатом 3:0. Слађан Николић је могао да буде задовољан наставком голгетерске серије Матеје Бубња који је постигао два поготка, а победу је потврдио Вељко Димитријевић.

Работнички – Црвена звезда 0:3 (0:1)

Стадион: „Биљанини извори“, Охрид, Македонија.

Стрелци: Бубањ у 28. и 62. и Димитријевић у 67. минуту.

Работнички: Петрајакимов, Поповски, Хамзић, Зенговски, А. Николовски, Фетаји, Кадри, Данев, Петрушевски, Ибраими, Мехмети.

Играли су још: Хаџибулић, Николовски, Петковски, И. Никодиновски, Јовчев, Шабани, Крстић, Петров.

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Недељковић, Вукичевић, Николић, Стојсављевић, Л. Ђурић, Цветковић, Радоњић, Миладиновић, Мијатовић, Бубањ.

Играли су још: Беговић, Бубњевић, Каришик, Ђокић, Д. Ђурић, Рацић, Петровић, Катанић, Џејсон, Вукојевић, Димитријевић, Лазић.

Могао је Бубањ већ у трећем минуту да донесе рано вођство нашем тиму, када је шутирао из окрета после прекида, али је лопта завршила поред гола. Близу је био Миладиновић у 11. минуту, али је утисак да је отишао превише искоса, па је Петрајакимову била олакшана ситуација за интервенцију.

Дриблао је Бубањ голмана у ситуацији „очи у очи“, није се уписао у стрелце тад, али у 28. минуту јесте. Све је кренуло од Вукичевића који је послао хируршки прецизан пас за Миладиновића, а он потом упослио Бубња који такве ситуације рутински претвара у гол.

До краја полувремена су и Радоњић и Стојсављевић могли да погоде, али нису имали среће у завршници.

Сјајном кретњом, Бубањ је ушао у шансу у 49. минуту, али је голман Работничког правовремено истрчао и одбранио. Ипак, била је то увертира за нови гол нашег нападача у 62. минуту. Велики посао урадио је Вукојевић који је прво освојио дуел по левој страни и онда послао лопту за Бубња, који је поново демонстрирао сјајну завршницу.

Поновио је асистенцију Вукојевић у 67. минуту када је послао сјајан центаршут за Вељка Димитријевића, који је спремно чекао на другој стативи и уписао се у стрелце. До краја меча су се низале шансе пред голом Работничком, посебно инспирисан био је Вукојевић да две асистенције крунише и голом, али меч се завршио резултатом 3:0.

Претходни текст​Трофеј Вршца у знаку Звездиних џудиста
Следећи текстЗвезда ТВ | Најбоља журка у Србији