Млађе сениорке Звезде првакиње Србије

125

Још једна титула екипног шампиона државе за црвено-беле. У суботу, 12. фебруара у Суботици је одржано Првенство државе за млађе сениоре и сениорке (У23) на коме је учествовало 131 такмичар и такмичарка из 21 клуба.

Рвачице Црвене звезде екипно су освојиле прво место на овом такмичењу са 75 бодова и одлично су започеле нову сезону. Такође наш такмичар Милош Перовић у категорији до 82 кг освојио је титулу појединачног шампиона државе, иако му је тек прва година у јуниорској конкуренцији. У Суботици се одлично показао. Једну борбу је победио тушем, а остале три на путу до титуле, техничким тушем.

У појединачној конкуренцији код девојака сребрне медаље освојиле су Катарина Гаћеша (до 53 кг), Шемса Тодоровић (до 62 кг) и Милица Јовановић (до 68 кг), док је треће место освојила Ана Јазић (до 50 кг). У мушкој конкуренцији су на овом турниру за наш клуб учествовали још и Стефан Драгић, Данило Павлица и Никола Станковић. Они су још увек кадети и нису успели да се домогну борби за медаље у тешкој конкуренцији млађих сениора.

Претходни текстЧетири дебитанта обележила победу над Чукаричким
Следећи текстОмладинци силовити и против сениора