Обезбеђена посебна благајна за купце онлајн карата

66

Фудбалери Црвене звезде започињу пролећни део сезоне у суботу, 12. фебруара од 17 часова у оквиру 22. кола Суперлиге Србије против екипе Чукаричког на стадиону „Рајко Митић“.

Изабраницима Дејана Станковића потребна је подршка навијача у свим наредним дуелима који их очекују, те је Фудбалски клуб Црвена звезда изашао у сусрет присталицама наше екипе. Навијачи који купе карту за утакмицу са Чукаричким онлајн путем, моћи ће 12. фебруара да преузму улазницу за вечити дерби искључиво са личном картом на благајни нашег стадиона. Наш клуб се потрудио да највернијим присталицама изађе у сусрет још једном погодношћу и спречи гужву приликом подизања карата за дуел са вечитим ривалом, тиме што је обезбедио посебан шалтер на благајни који ће бити на располагању само купцима онлајн карата.

Улазнице за пролећну премијеру продају се по овим ценама:

Север 400 динара
Исток 600 динара
Запад 800 динара
ВИП запад 1.200 динара
ВИП 1 и ВИП 2 2.500 динара
ВИП Галерија 4.000 динара (у цену је укључено паркинг место)

Карте за овај сусрет се могу набавити онлајн путем као и на благајнама стадиона „Рајко Митић“. Куповина је могућа на дан меча од 10 часова до почетка утакмице. Дођите да подржите наше фудбалере у походу на титулу!

Навијачи који буду купили и очитали карту за сусрет против екипе са Бановог брда добијају бесплатну улазницу за вечити дерби, који ће моћи да подигну само на дан утакмице против Чукаричког, на посебном шалтеру благајне.

Претходни текстСтанковић: Од сутра до краја првенства сви као један
Следећи текстВелики тријумф и реванш Црвене звезде у Казању!