Двадесет други тренинг у Анталији | Последњи тренинг и припрема за Алтах

74

Фудбалери Црвене звезде одрадили су последњи тренинг на припремама у Анталији за пролећни део сезоне, што је уједно била и припрема за сутрашњи меч против аустријске екипе Алтаха. Четврта пријатељска утакмица на овим припремама почеће сутра у 10 часова по српском, и 12 часова по локалном времену.

Изузетно јака киша и град, обележили су последњи тренинг фудбалера Црвене звезде на овим припремама. Црвено-бели момци су данас од 11 часова и 30 минута изашли на терен спортског центра „Калиста“ и тиме ставили тачку на тренинге у Анталији. Изабраници Дејана Станковића су пре свега имали истрчавања како би се загрејали, а потом су прешли на вежбе снаге да би се припремили за наставак тренинга. Као што је то веома често био случај на овим припремама, већ постављени реквизити дочекали су наше фудбалере одмах по завршетку истрчавања кругова. Радили су вежбе са теговима, еластичним тракама и фитнес лоптама, по кружном систему у више серија, а након тога Мистер је поделио екипу у три групе. Наши момци су играли „шеву“, наравно, уз много смеха и добре атмосфере. Било је изузетно лепих потеза, што наших фудбалера, што чланова стручног штаба.

Потом је уследио најозбиљнији и најзахтевнији део тренинга. Наша екипа прешла је на припремање тактике за последњу контролну утакмицу против екипе Алтаха. Чим је стручни штаб поделио маркере нашим момцима, почео је изузетно снажан пљусак, међутим то их није поколебало и хладно време им није сметало да одраде припрема за сутрашњи меч. Радили су потпуно предано упркос снажној киши и граду. Тренер Станковић имао је много тога да каже свој играчима, као што је то био случај на готово сваком тренингу када се радила тактика. Тренинг се завршио увежбавањем слободних удараца и корнера, офанзивних и дефанзивних. На тај начин наши играчи су се припремили за сутрашњи меч који ће се одиграти од 12 сати по локалном и 10 сати по српском времену и завршили тренажни процес од 22 тренинга.

Претходни текстАрмани бољи у дворани „Александар Николић“
Следећи текстНемања Мотика у Звезди!