Вук Раденковић Звездина будућност

271

Млади и талентовани Вук Раденковић се дизањем тегова бави од своје тринаесте године, а већ са 14 година постао је првак Београда и Србије, држи више државних рекорда, у различитим категоријама.

Прошле године је својим резултатом остварио норму за Европско првенство, са својих 65кг телесне масе, успео је да тргне 75кг и избаци 95кг. Потом је у категорији до 73кг, на трофеју Београда направио 80кг трзаја и 101кг избачаја, што је незванично државни рекорд.

Вук је недавно напунио 15 година, он је херој нашег клуба, Звезда водиља. Као тренер могу да тврдим да Вука тек чекају велике ствари. За непуних годину дана је остварио резултат за позавидети. Вук је и одличан ученик, успева да стигне да одради и по два тренинга дневно, а и да иде у школу, велики је борац – рекао је његов тренер и првотимац црвено-белих Лука Вујадиновић, који је потом додао:

У последњем колу Лиге Београда Клуб дизача тегова Црвена звезда био је први и ова сезона је наша! Имамо невероватан састав, нових момака и девојака који обећавају својим талентом. Спој младих и искусних старијих дизача и атмосфера у нашем тиму је феноменална. Звездин дизачки клуб враћа свој стари сјај – закључио је Вујадиновић.

Претходни текстЗавидна форма Звездиних веслача на савезном тестирању
Следећи текстЈуниорке Црвене звезде првакиње Београда