Станковић: Прави такмичарски меч

68

Фудбалери Црвене звезде су заслужено славили у другој контролној утакмици на припремама у Анталији против аустријског ЛАСК-а, резултатом 2:1, а након одличне партије својих изабраника, утиске је изнео шеф стручног штаба наше екипе Дејан Станковић.

Меч је био одличан, прави такмичарски. Ритам и интензитет утакмице су били баш онакви какве смо желели, па смо се лако прилагодили. Противник је био прилично мотивисан и доста захтеван. Примили смо рани гол, али то није утицало на однос момака према утакмици и захтеве које смо имали за њих. Брзо смо се вратили, па и преокренули и имали још неколико прилика. Мислим да смо утакмицу држали под контролом и наменски подигли ритам да буде јак за све. Момци који су почели су успели да издрже 70 минута и задовољан сам приказаним. Морам да похвалим и играче који су ушли 20 минута пре краја и морам да им честитам. Видео се велики напредак и радује ме што су се добро показали. Није посао завршен јер нас очекују још две утакмице и доста рада – почео је стратег црвено-белих.

Говорио је Мистер и о младим талентима који су се сјајно показали у последњих двадесет минута утакмице.

Не волим да издвајам појединце, али да, Лучић се добро показао. Сигурно је било пуно емоција, као и код Ђурића, Станковића, Ибрахима и других момака који су добили прилику. Мислим да Црвена звезда има светлу будућност што се тиче младих играча. Они се равноправно боре, издржавају рад и дају свој максимум. Идемо даље, још доста рада је пред нама – закључио је Станковић.

Претходни текстНови тријумф Ђокића
Следећи текстМаша Јанковић и Тамара Чорто на списку репрезентације Србије