Осамнаести тренинг у Анталији | Пасом до гола

60

Након тренинга опоравка и слободног поподнева јуче, фудбалери Црвене звезде су данас наставили са уобичајеним радом и два тренинга дневно.

Иако су претходна два јутра била снежна, овог пута наше фудбалере дочекао је сунцем окупан терен спортског центра „Калиста“, где су они од 11 часова по локалном времену у трајању нешто више од 60 минута одрадили јутарњи тренинг. Имали су наши првотимци прилику да „разбуде“ мишиће наравно, под будним оком кондиционог тренера Федерика Панонћинија, с обзиром на то да је загревање и овог пута подразумевало коришчење разних реквизита. Ту су биле еластичне траке, баланс лопте и тегови, а наши фудбалери су одрадили вежбе снаге.

По завршетку тог дела преселили су се на терен. Поделили су се у две групе и распоредили по постављеним манекенима. Момци су имали задатак да увежбавају пас игру уз два додира. Потом је шеф стручног штаба Дејан Станковић поделио екипу на црвене и беле и кроз игру на два импровизована гола састављена од штапова радили су на тактици. Већи део тренинга протекао је у тактичком делу. Видно уморни играчи успели су за сам крај да издрже и истрчавање читаве дужине терена уз промене ритма. Црвено-беле очекује кратак одмор, а већ у послеподневним часовима одрадиће и други тренинг данас.

Претходни текстИза југа Маракане – Млађи пионири и петлићи у ниском старту
Следећи текстНова медаља за Емилију Ђуровић