Станковић: Млади показали велику жељу

57

Фудбалери Црвене звезде су ремизирали са екипом Марибора резултатом 1:1 у оквиру првог припремног меча у Анталији, а утиске након добре и садржајне утакмице изнео је шеф стручног штаба наше екипе – Дејан Станковић.

Доста младих играча се нашло на терену. Неке од њих смо и одморили, јер нисмо желели да ризикујемо да се било ко повреди. Минутажа је била подељена, па је тако један део екипе одиграо 45 минута, док је остатак тима провео у игри 60 минута – почео је Станковић.

Истакао је шеф струке црвено-белих да су првотимци и поред умора одиграли добро, али и да има ствари на којима би требало да се поради.

– Данас сам видео много добрих ствари, али и доста оних које су замаскиране умором. Наравно, има ту и ствари које треба исправити и на које не утиче ни умор нити било шта друго, и на томе ћемо радити, како се не би поновило на наредним мечевима.

Говорио је Мистер и о младим играчима који су добили прилику на данашњој утакмици, и нагласио да је изузетно срећан што су показали велику жељу за доказивањем.

Ово је била прва припремна утакмица, и мислим да смо имали доста јаког противника. Знамо шта смо урадили и какве су припреме и морам да кажем да сам задовољан. Драго ми је и због младих играча што су осетили драж Звездиног дреса. И они излазе из тешког рада, јер су ипак тренирали 12 дана са првотимцима. И поред тога показали су велику жељу и вољу да се докажу и изузетно сам срећан због тога. Доста рада је пред нама, али када саберемо све са првог меча, ја сам задовољан – закључио је Станковић.

Претходни текстСтефан Скакић за шампионски скок
Следећи текстЈедно полувреме недовољно за прекид негативне серије, Марсељ славио на 25.мају