Николић: Да на пролеће будемо још бољи

73

Кадетска селекција Црвене звезде започела је припреме за пролећни део сезоне. Наши бисери су данас на теренима иза југа Маракане одрадили први тренинг у 2022. години, а искусни стратег црвено-белих Слађан Николић, изнео је очекивања на почетку припрема селекције која је суверено прва у лиги.

Памтимо све што је лепо, али се и брзо заборавља. Део који је завршен је био веома успешан. Имали смо добре рузалтате и добре игре, а и поједини фудбалери су искочили у први план, како понашањем, тако и игром. Сви играчи су се добро показали, али наравно да увек неко искочи за степеник више. То нам је велики подстрек и ветар у леђа, али све се то заборавља. Крећемо из почетка и морамо да се спремимо добро. Имамо доста времена до почетка првенства и надам се да ће други део сезоне бити за нијансу успешнији од претходног – почео је Николић.

Говорио је шеф струке црвено-белих и о плану припрема.

– Имамо осам недеља до почетка шампионата. Прве три недеље провешћемо у Београду, а потом нам следи одлазак на припреме у Охрид. Тамо ћемо провести седам дана, а онда се поново враћамо на наше терене у Београду. Припремни период ће бити као и сваке године, осим што овог пута имамо једну недељу више, што ћемо искористити за додатно уигравање и побољшање физичке спреме. Имамо довољно времена и верујем да ће све протећи у најбољем реду.

Дотакао се Николић и играчког кадра који се није много променио у односу на јесен.

Захваљујући људима који воде Омладинску школу, сви играчи из првог дела сезоне су остали са нама. Прикључили смо четири млађа кадета, који ће са нама провести припреме, а од њих зависи да ли ће наћи место у тиму. Што се тиче осталих играча, сви су спремни. Због ситуације са корона вирусом, тројица момака тренутно нису са нама, али надам се да ће се прикључити у току припремног периода. Волео бих да таквих проблема у наставку буде што мање, и да се сви заједно донбро припремимо. Од момака тражимо да на сваком тренингу владају рад и дисциплина. Утакмице су најбитније, али од тренинга све зависи – закључио је Николић.

Претходни текстКадети упалили моторе
Следећи текстЈуниорке Црвене звезде одбраниле Куп Србије