Мркела: Пићини за додатни искорак

92

Спортски директор Црвене звезде – Митар Мркела истакао је велико задовољство због новог појачања у редовима нашег тима – Кристијана Пићинија који је парафирао двоипогодишњи уговор и јуче пристигао у Анталију.

У последњих неколико година остварили смо позитивне резултате, а из године у годину смо били све бољи. Долазак Пићинија показује јасно опредељење клуба да желимо да идемо даље, да останемо на путу добрих резултата, па чак и да направимо искорак. Он је искусан фудбалер, играо је на високом нивоу у Примери и Серији А, као и за репрезентацију Италије. Верујем да ће бити велико појачање, да ће се брзо прилагодити захтевима, те да ће учествовати у новим великим резултатима Црвене звезде – почео је Мркела.

Говорио је наш спортски директор о прелазном року и наредним корацима Црвене звезде када је реч о трансферима.

– Пре неколико дана сам најавио Пићинија, сада је ту са нама, а претходно смо довели Охија. Сви остали доласци, зависе од одлазака. Што се тиче одлазећих трансфера, имамо разговоре око неколицине играча и верујемо да ће се епилози знати наредних дана.

Верује Мркела да ће Црвена звезда поново освојити шампионску титулу.

Биће тешко, с обзиром на то да вечити ривал има пет бодова предности. Разговарао сам са Дејаном Станковићем и играчима, и сви верујемо да можемо да освојимо титулу, јер имамо квалитет и страст да то учинимо. Спремамо се као да нам је свака утакмица до краја првенства одлучујућа – закључио је Мркела.

Претходни текстПићини: Урадићу све за Звезду
Следећи текстКадети упалили моторе