Четврти тренинг у Анталији | Разбијање бункера

56

Фудбалери Црвене звезде су и овог јутра, као што је то већ био случај, у 10 сати и 30 минута изашли на терен спортског центра „Калиста“.

Црвено-беле је дочекало лепо и сунчано време и одлични услови за рад. За разлику од претходна три тренинга овог пута, наше момке на терену нису дочекале постављене справе, нити струњаче, као ни реквизити за тренинг, већ су ту биле само лопте, као и маркери. То је означило почетак данашњег рада где су на самом старту наши момци подељени у две екипе. Ипак, није било класичне и динамичне игре, већ је овог пута тренер Дејан Станковић са својим стручним штабом искористио прилику да увежбава тактику са играчима. Тридесетак минута на данашњем тренингу посветили су управо том делу игре, а онда су се поново поделили у две групе, али по другачијем принципу.

Овог пута, одвојили су се офанзивци и дефанзивци. Нападачи су радили на завршници, с тим што овог пута није био задатак, као што је то јуче био случај, само убацити у мрежу главом, већ су то морали да ураде ногом. Стизала је подршка од нашег стручног штаба, али и бројни корисни савети, док су дефанзивци са друге увежбавали тактику. Имали су прилику да заједно са млађим играчима пораде на неким детаљима, а за сам крај тренинга ове две екипе су се супротставиле једна другој, те су тако наши момци имали прилику да одмере снаге. Они који су се нашли ту поново су могли да виде и лепе поготке наших фудбалера. Сам крај тренинга је био и физички најнапорнији, с обзиром на то да је задатак био истрчавање дужина терена. Фудбалери су подељени у две групе, и различитим интензитетом истрчавали су дужину терена и на тај начин је завршен јутарњи тренинг, а већ поподне црвено-бели момци вратиће се на терен.

Претходни текстЛазетић: Све „пуца“ на тренинзима
Следећи текстОмладинци започели зимске припреме