Мркела: Охи доказани голгетер

68

Спортски директор Црвене звезде – Митар Мркела истакао је велико задовољство поводом првог појачања нашег тима у јануарском прелазном року, центарфора Охија Омојуанфа. Норвешки фудбалер се обавезао на верност нашем клубу и носиће црвено-бели дрес наредне три године.

Уговор са норвешким нападачем смо потписали још летос. Дуго смо преговарали са жељом да га доводемо на почекту сезоне, али нисмо успели у томе. Његов тадашњи клуб Молде није био вољан да га пусти у летњем прелазном року, али смо се са Охијем све договорили и на наше задовољство он је сада овде – рекао је Мркела.

Истакао је наш спортски директор да се ради о заиста сјајном нападачу са завидном ефикасношћу, као и статистиком.

– У међувремену постао је најбољи стрелац Норвешке лиге. Постигао је 27 голова, а важно је да има континуитет постизања погодака. У досадашњем делу каријере је постигао око 120 првенствених погодака. Долази нам “распуцани” стрелац, а надамо се да ће и у Црвеној звезди наставити да даје голове.

Нагласио је Мркела да ће Звезда наставити са јачањем тима у зимском прелазном року.

Разговарамо са Пичинијем, постоји шанса да се трансфер реализује. Разговарамо у овом тренутку са Валенсијом, а надамо се да ћемо у наредном периоду имати Кристијана Пичинија у нашем тиму – закључио је Мркела.

Претходни текстОхи: Звездина величина ме је привукла
Следећи текстЦрвена звезда поново отвара врата талентованим кошаркашима