Звезда добила поштанске маркице

101

Црвена звезда је добила велику част и признање од стране Поште Србије у виду посебних Звездиних маркица у симболима нашег клуба.

Посебно издање црвено-белих маркица приредила је Пошта Србије за све навијаче нашег тима који ће моћи да обрадују своје ближње новогодишњим честитакама за предстојеће празнике у години. Маркице су посебно дизајниране са више симбола на којима су трофеји светског и европског првака, актуелни фудбалери нашег тима, трибине и атмосфера са стадиона “Рајко Митић”, као и грб Црвене звезде. Председник нашег клуба Светозар Мијаиловић исказао је велико задовољство поводом свечаног геста Поште Србије.

Изузетно је важно да се и на овакав начин обележи фудбалски клуб Црвена звезда. У години смо јублијела, 30 година од светског и европског шампионског пехара. Придајемо велику важност промотивној улози коју пошта има, јер на овај начин у многе домове ће стићи коверта на којој ће бити стављена марка Звезде. Верујем да ће колекционари имати прави избор и да ће се подсећати на велики клупски успех. Црвена зведа постоји већ 75, а Пошта Србије 180 година тако да ће то бити инспирација за нове генерације да управо на овај начин приступе бављењу спортом и да теже успесима које је наш клуб постигао. Постигнут је договор да је свако у могућности, успут обављајући друге послове, да управо у Пошти Србије постане део Црвене звезде. Надам се и очекујемо да ћемо успети да досегнемо жељену и пројектовану бројку чаланова, који ће повећати улогу у даљем раду Црвене зведе – рекао је Светозар Мијаиловић.

Вршилац дужности директора поште Србије – Зоран Ђорђевић истакао значај ове акције, као и колико је Црвена звезда велики клуб.

Првенствено Пошта Србије са овим чином, издавањем Звездине марке, учинила нешто чиме ће исписати будућности. Колектив фудбалскоги клуба Црвена звезда, који је заслужан за све ово, би требало да добије своје место, као и да нове генерације знају шта је то Звезда учинила у прошлости. Дубоко сам уверен да је то додатан мотив да клуб настави тамо где је и сада, да постане поново првак Европе. Управо са том жељом данас и показујемо ово пригодно издање маркица. Као великом звездашу и директору Поште Србије, била ми је изузетна част што сам део овог догађаја. Желим Црвеној звезди исто што и Пошти Србије, да буде лидер и најбоља. Део договора који је постигнут раније јесте да сви који желе да постану чланови Црвене звезде то ураде веома лако у три корака, а бити део Звезде је нешто посебно – рекао је Зоран Ђорђевић.

Подсећања ради, сви навијачи Црвене звезде могу се учланити у наш трофејни клуб у Главној пошти Србије, у Београду, и на тај начин постану део велике црвено-беле породице.

Претходни текстТема дана | Канга добио српски пасош
Следећи текстНебојша Човић председник Црвене звезде, Владимир Цветковић почасни председник и велика Скупштина звездаша