Звездин нови пакет Вибер стикера

108

Фудбалски клуб Црвена звезда свима којима су црвено-беле боје у срцу представља нови пакет стикера посвећен успешној години за нама, али и историјском подвигу нашег клуба у Токију.

Црвена звезда наставља сјајну сарадњу са Вибером, најпознатијом светском апликацијом за комуникацију, а овог пута, доносимо вам нови пакет који садржи 16 стикера посвећен успесима нашег клуба ове године, али и историјском успеху од пре 30 година, када се наш тим попео на кров света. Управо зато, имаћете прилику да уживате у новим стикерима којима ћете додатно улепшати ваше дописивање. Трофеј светског првака и Маракана су само мали део занимљивих стикера који вас очекују на Виберу. Носиоци Звездине игре у протеклој сезони такође су се нашли међу новим стикерима, а поред слике сваког од њих налази се и карактеристичан натпис који ће додатно дочарати сваку налепницу.

Како бисте открили који се све фудбалери налазе у новом пакету и учинили дописивање још занимљивијим, потребно је само да потпуно бесплатно преузмете пакет стикера и уживате у комуникацији.

Спајамо славну прошлост и узбудљиву садашњост – НОВИ Вибер стикери су ту!

Преузмите их: https://vb.me/crvenazvezda2021

Претходни текстЗвездаши, стигао је календар КК Црвена звезда за 2022. годину
Следећи текстМилан Гршић нови шеф струке женске екипе ОК Црвена звезда