Звездин караван обишао бебе на југу Србије

79

Црвена звезда је наставила новогодишњи караван, а данас је наш клуб обишао четири града и обрадовао пакетићима чак једанаест Звездиних беба, рођених 2021. године које су чланови клуба.

Звезда је, заједно у сарадњи са бетинг партнером „Моцарт“, трећег дана посетила бебе рођене у Крушевцу, Нишу, Лесковцу и Пироту. Као што је то био случај на летњем каравану, градови су показали велику наклоност према црвено-белим бојама. Добро позната чињеница јесте да Лесковац броји велики број фанатика Звезде, чему поред клуба навијача и „Црвено-беле вечери“, сведоче чак четири бебе рођене у 2021. години које већ имају чланску карту.

Задовољство због посете вољеног клуба било је и више него уочљиво на лицима родитеља. Причи и дружењу није било краја, а чланови породица су истицали да је навијање за Црвену звезду ствар кућног васпитања, чему од малих ногу уче своју децу. Свуда смо могли да приметимо црвено-беле мотиве у домовина наших навијача, а бебе су носиле Звездине дресове, шалове, капе, чарапе и портикле.

Боје нашег клуба су биле присутне на сваком кораку, а ако се на то дода добро расположење и празнична атмосфера, јасно да је експедиција нашег тима имала сјајне услове за рад. Звезда већ сутра наставља свој обилазак и поделу пакетића, од стране Деда Мраза, најмлађим члановима клуба.

Претходни текстЕЛ: Драконска казна и последње упозорење за Црвену звезду
Следећи текстДве године са Дејаном Станковићем