Лопичићу и Ђусићу медаље на Првенству Србије

154

На Првенству Србије за јуниоре, кадете и апсолутну категорију учествовало је 488 такмичара, од којих је 9 пливача представљало Црвену звезду.

Пливачки клуб је после 6 година донео државне медаље што је добар знак да се пливачи враћају на прави пут, онај на којем и треба да буду – најбољи пут!

Два пливача посебно су се истакла на овом првенству. То су Ђусић Димитрије и Лопичић Павле који су и донели медаље клубу.

Димитрије Ђусић наступио је у осам дисциплина и пливао у пет финала, а бронзаном медаљом окитио се у дисциплини 200м леђним стилом у категорији јуниора. У осталим дисциплинама високо је котиран, међу 8 најбољих.

Лопичић Павле наступио је такође у осам дисциплина и пливао је у три финала. Павле се окитио сребрном медаљом у дисциплини 200м леђним стилом у апсолутној категорији.

Остали пливачи остварили су следеће резултате: Сићовић Јован најбољи пласман у категорији јуниора остварио је на 200м делфин – 11. место, Нешовановић Матија у категорији кадета освојио је 19. место. Остали пливачи који су учествовали и у свим дисциплинама поправили су своје личне рекорде, а то су Новаковић Матеја, Мирков Нађа, Дамјановић Рима, Пајић Јована и Нешков Лана. Од ових пливача тек очекујемо сјајне резултате.

Претходни текстВаленсији предност у Београду
Следећи текстЗвезда испустила победу против Партизана