Драговић: Звездаши дођите

56

Фудбалери Црвене звезде од 18 часова дочекују екипу Радника на стадиону „Рајко Митић“ у оквиру 20. кола Суперлиге Србије. Улаз на стадион је бесплатан уз црвено-бели шал, услови за игру, као и за гледање меча на Маракани су увек добри, а очекује се да неће бити падавина у том периоду. Штопер нашег тима Александар Драговић упутио је позив навијачима како би дошли у што већем броју.

Дали смо и више од максимума својих могућности у четвртак на терену против Браге и заједно као тим изборили највећи успех клуба у последњих 30 година. Дођите на стадион да заједно то прославимо, ништа нема смисла ако трибине нису добро попуњене. Ако мислите да смо достојно бранили црвено-беле боје у Португалу, будите уз нас против Радника, јер ће и то да нам значи. Видео сам да је бесплатан улаз, па је и то олакшица – рекао је Драговић.

Прате и наши фудбалери све око временских услова пред утакмицу која следи, а Драговић је упознат с тим да ће услови на нашем стадиону бити на највећем могућем нивоу.

Време ће ипак бити у реду. Снег не пада данас, а све помно пратимо и ми. Оно што је важно, то је да ће терен бити скроз спреман, а зна се да имамо најбоље услове у Србији што се тиче стадиона. Такође и гледаоци ће комфорно моћи да гледају меч и да нас воде до још једне победе. Због свега тога, верујем да ће посета бити на сјајном нивоу – закључио је Драговић.

Претходни текстСтанковић: Циљ јасан без обзира на услове
Следећи текстЗвездаши отворили зимску сезону