Рвачице Црвене звезде освојиле титулу првака Србије

172

Рвачице Црвене звезде су и ове године потврдиле квалитет и доказале још једном да су најбоље у држави и донеле су још један шампионски пехар у витрине нашег клуба.

Првенство државе је одржано у првој Српској рвачкој академији у изванредним условима, која је ове године почела са радом у Кањижи. Црвена звезда је освојила екипно прво место са освојених 112 бодова испред другопласиране екипе Потисје из Кањиже (70 бодова) и трећег Партизана из Београда (65 бодова).

Појединачни резултати наших шампионки по категоријама:

Ирена Морар – 2. место (до 50 кг)
Мерима Галетин – 3. место (до 53 кг)
Катарина Гаћеша – 1. место (до 57 кг)
Марија Ристић – 2. место (до 57 кг)
Шемса Тодоровић – 2. место (до 62 кг)
Сара Живић – 4. место (до 68 кг)

Огроман рад наших девојака, уродио је плодом и даје одличне резултате, као и велико залагање досадашњег тренера наше женске екипе Божидара Гаћеше, као и довођење у клуб новог тренера из Ирана Захаби Гхадија, који захваљујући управи клуба на челу са председником Марком Перовићем, већ шест месеци ради са нашим девојкама. Добрим резултатим којима нас сваки пут обрадују наше рвачице допринео је и рад једног дела наших такмичарки са бугарским тренером Маријаном Недковим, као и сарадња са бугарским клубом Бенковски из Тетевена који је омогућио нашем клубу боравак и припреме једног дела наших такмичарки у њиховом тренинг центру у Софији и рад са најбољим светским рвачицама као и са њиховим тренерима.

Ово је велики резултат за наш клуб, који се неће ту зауставити, иде још јаче и сигурно корача ка још већим успесима јурећи за освајањем европских, светских и олимпијских медаља за Србију и за нашу Црвену звезду.

Рвачице Црвене звезде су освојиле јубиларну десету титулу екипних шампиона државе, у обе конкуренције, за наш клуб.

Спортско друштво Црвена звезда честита рвачицама, стручном штабу, менаџменту и свим члановима нашег Рвачког клуба на изузетном успеху.

Претходни текстЦрвено-беле победиле Динамо за крај другог турнира Дунав лиге
Следећи текстСтанковић: Циљ јасан без обзира на услове