Звезда на 35. месту на УЕФА листи!

83

Црвена звезда ове године руши све рекорде, а тако је и када је у питању пласман на УЕФА ранг листи, јер се наш тим тренутно налази на 35. месту!

Реми са Брагом (1:1) померио је наш клуб за чак четири места на УЕФА ранг листи и још једном показао да је Црвена звезда примаран клуб када је реч о бодовима који се доносе српском фудбалу! Збир када се гледа УЕФА коефицијент односи се на последњих пет сезона, а чињеница која још више даје на значају овом великом успеху је та да смо ове такмичарске године када је реч о европским такмичењима освојили највише бодова – 13 хиљада. Сезона не да још увек није завршена, већ смо и „прескочили“ шеснаестину финала и мирно ћемо имати прилику да сачекамо ривала у осмини финала.

Црвена звезда се тренутно налази на 44 хиљаде освојених бодова, иза нас су великани попут – Селтика, Олимпијакоса, Милана, Марсеја, Валенсије, а „дишемо за врат“ Зениту, Ајнтрахту и Славији, па ћемо већ на пролеће бити у прилици да и њих претекнемо и зашто да не? Срушимо неки нови рекорд, јер нам за сада одлично иде.

Претходни текстСентеш од петка до недеље домаћин 2. турнира Дунав лиге
Следећи текстСаопштење КК Црвена звезда мтс (јавни позив)