Борјан: Звездаши будите поносни!

34

Црвена звезда је ремизирали против Браге (1:1) на стадиону „Мунисипал“ у оквиру последњег кола групе фазе другог по јачини такмичења у Европи. Утиске после директног пласмана у осмину финала Лиге Европе изнео је капитен нашег тима – Милан Борјан.

Желео бих да честитам момцима, одиграли су феноменалну утакмицу. Успех је заиста нестваран и невероватан. Пролаз бих желео да посветим својој супрузи и сину, јер управо знају колико је било тешко мени, као свима нама играчима. Одсутни смо дуго од куће, жртвујемо се за клуб и овако велики успех. Свака част саиграчима, емоције су присутне у оваковим тренутцима. Звездаши будите поносни! Не стајемо, идемо даље – рекао је Борјан.

Нагласио је репрезентативац Канаде да наш тим и даље тежи према новим изазовима и циљевима, али и да Звезда постиже сјајне резултате у последњих неколико сезона.

Није мала ствар бити први у групи у оваквој конкуренцији и пласирати се директно у осмину финала. Истичем још једном не стајемо овде, идемо даље. Чека нас још много изазова, важних мечева, а немамо границу. Клуб, играчи, као и навијачи су показали да последњих пет година да правимо нестварне успехе, а наставићемо тако. Још једном понављам звездаши будите поносни – закључио је капитен Црвене звезде.

Претходни текстЗвезда у осмини финала Лиге Европе!
Следећи текстКрстичић: Ово само у Звезди може