Неђић нови тренер Графичара

87

Наша филијала Графичар има новог шефа стручног штаба, а реч је о актуелном тренеру Звездиних омладинаца Марку Неђићу који ће на нову функцију ступити већ данас.

Неђић је у претходне четири сезоне сјајно предводио генерацију дечака рођених 2003. године и са њима освајао свако такмичење у ком су наступали. Млади и успешни стручњак је такође остваривао запажене резултате на међународним турнирима и важи за једног од најперспективнијих тренера у Србији.

Ако се узме у обзир да окосницу Графичара сада управо чине бисери које је Неђић изнедрио, попут браће Митуљикић, Станковића, Ђурића и осталих, може се очекивати да ће се талентовани стручњак брзо уклопити, јер екипу већ добро познаје. На клупи ће дебитовати у среду од 13 часова када ћемо на теренима иза југа Маракане дочекати Будућност из Добановаца, а до краја полусезоне их чека још и утакмица са Радом.

Неђић се у мечу са Чукаричким опростио од наше јуниорске селекције, а стручни штаб предвођен Петром Петровићем ће водити тим у наредном мечу против ИМТ-а, након чега следи пауза и именовање новог тренера, о чему ћемо вас благовремено обавестити.

Такође, легенда Црвене звезде и досадашњи шеф стручног штаба нашег развојног тима – Бошко Ђуровски, постаће потпредседник Графичара, а уједно ће бити задужен и за координацију са Омладинском школом Црвене звезде, чиме ће сарадња бити подигнута на још виши ниво.

Претходни текст„Џокер“ Ракић за преокрет омладинаца
Следећи текстДодела признања за 2021. годину