Два злата и бронза за црвено-беле на Првенству Београда

177

Боксери Црвене звезде освојили су три медаље на Првенству Београда које је протеклог викенда одржано у Спортском центру „Жарково“.

Црвена звезда је наступала са шест боксера, од којих су тројица освојила медаље, две златне и једну бронзану.

Шампион Београда у категорији до 75 кг постао је Јован Николић, који је проглашен и за најбољег сениора на овом такмичењу. Другу златну медаљу и шампионску титулу за црвено-беле освојио је Иван Павловић у категорији до 80 кг и тиме показао да се у боксерском клубу Црвена звезда стварају нови шампиони. Бронзано одличје освојио је млади Лазар Николић у категорији до 45 кг.

Као спортски директор клуба сам на старту свог ангажовања рекао да ћемо направити сјајну екипу која ће доносити победе, да ћемо Црвену звезду представљати у најбољем издању и да ће сваки борац остављати срце у рингу. Управа Боксерског клуба Црвена звезда је поносна на момке који су донели победе, хвала им на сјајним мечевима, али хвала и онима који сада нису узели медеље, верујемо и у њих и надамо се да ће већ на следећим мечевима бити победници. Ову прилику користим да позовем све љубитеље бокса да нам се придруже на заједничким тренинзима (бесплатна школа бокса за децу до 18 година) на још једној локацији. Поред базе на стадиону „Рајко Митић“ тренираћемо и у Хали спортова на Новом Београду у следећим терминима: понедељак од 16 до 17, уторак од 20 до 22, четвртак од 20 до 22 сата – истакао је Златко Дошљак, спортски директор БК Црвена звезда.

Претходни текстЗвезда још једном боља од Партизана
Следећи текстКарте за Вождовац од данас у продаји