Звездаши на каљењу – Осморица на терену

64

У претходном такмичарском колу, осам фудбалера нашег клуба који се налазе на позајмицама наступило је за своје клубове, а најзапаженији је био дефанзивац Срђан Бабић који је пружио одличну партију у победи његовог тима.

Искусни дефанзивац, Срђан Бабић, који ове сезоне носи дрес шпанске Алмерије, наставља да бележи одличне партије у Сегунди, а овог пута је сјајном игром допринео победи Алмерије над Ваљадолидом резултатом 3:1 у оквиру 17. кола друге по јачини лиге у Шпанији.

Никола Васиљевић је одиграо цео меч у ремију крушевачког Напретка са Радничким из Ниша (1:1), и био један од заслужнијих што је његов тим остао непоражен, те наставио да бележи сјајне партије које приказује од старта сезоне.

Млади дефанзивац, Милан Илић, одиграо је цео меч у победи Лознице над Мачвом у оквиру 19. кола Прве лиге Србије (0:1). Момак рођен 2000. године, одличним партијама стекао је поверење стручног штаба, а овог пута продорима по десном боку, стварао је велике проблеме одбрани противника. Млади Владимир Лучић одиграо је свих 90 минута у ремију ИМТ-а са Радничким из Сремске Митровице (1:1), док је Мартин Новаковић провео 37 минута на терену, а Ибрахим Мустафа 32 играјући за тим из Хесне.

Срђан Спиридоновић је провео седам минута на терену у победи Атромитоса над Паоком од 2:0, а Лука Марковић је био веома запажен у дресу Бачке против Железничара из Панчева, али није успео да се упише у стрелце.

БИЛАНС ИГРАЧА НА КАЉЕЊУ:

Никола Васиљевић, 90 минута, реми са Радничким из Ниша (1:1)

Милан Илић, 90 минута, победа над Мачвом (0:1)

Срђан Бабић, 90 минута, победа над Ваљадолидом (3:1)

Мартин Новаковић, 37 минута, реми са Радничким из Сремске Митровице (1:1)

Владимир Лучић, 90 минута, реми са Радничким из Сремске Митровице (1:1)

Срђан Спиридоновић, 7 минута, победа над ПАОК-ом (2:0)

Лука Марковић, 80 минута, реми против Железничара (2:2)

Ибрахим Мустафа, 32 минута, реми са ИМТ-ом (1:1)

Претходни текстОлимпијакос у Београду
Следећи текстПобеди Звездине кошаркаше на видео игрици