Црвена звезда после великог преокрета славила у Нишу

103

Великим преокретом у другом полувремену Црвена звезда је савладала Машинац у дербију 11. кола Суперлиге Србије са 2:1 и однела сва три бода из Ниша.

Домаће су повеле у 37. минуту голом Милице Станковић. На полувремену утакмице Дарко Стојановић је извршио троструку промену у нашем тиму и то је уродило плодом. Црвено-беле су заиграле много боље и већ у 51. минуту судија Андријана Дамјановић је показала на белу тачку. Прецизна је била Александра Савановић и резултат је био 1:1. Наставиле су да нападају Звездине даме и у 75. минуту Софија Сремчевић доноси преокрет Црвеној звезди. До краја сусрета наше фудбалерке су сачувале своју мрежу и са дербија се враћају са сва три укњижена бода – 1:2.

Црвено-беле су и даље на 2. месту на табели, а сада је разлика у односу на трећепласирани Машинац 5 бодова. Следи зимска пауза, а наставак Суперлиге је заказан за крај фебруара наредне године.

МАШИНАЦ ТРАЦЕ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:2 (1:0)

Ниш – Стадион: Стадион ЖФК Машинац. Судија: Андријана Дамјановић. Стрелци: Милица Станковић у 37. минуту за Машинац, Александра Савановић из пенала у 51. минуту и Софија Сремчевић у 75. минуту за Црвену звезду. Жути картони: В.Станковић, М.Станковић (Машинац), Ђорђевић, Миладиновић (Црвена звезда).

МАШИНАЦ: В.Станковић, Вучковић, М.Станковић, Смит, Крстић, Васиљковић (од 88. минута Јанковић), Стевановић, Лилић, Павловић (од 67. минута Марјановић), Вилет, Ђорђевић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Н.Чавић, Шћепановић (од 46. минута Жарковић), Ђорђевић (од 90. минута Стаменић), Воркапић, Мајсторовић (од 46. минута Миладиновић), Крстић (од 61. минута Миловић), Савановић, Поповић (од 46. минута Аранђеловић), Сремчевић, М.Чавић.

Претходни текстУ сусрет противнику – Младост
Следећи текстСтанковић: Рани гол мења све