Станковић: Успели смо да изротирамо и прођемо

21

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Инђије на тешком гостовању у оквиру шеснаестине финала Купа Србије са 1:0, а победоносни погодак за нашу екипу постигао је Ришаиро Живковић. Утиске након меча изнео је шеф стручног штаба нашег клуба Дејан Станковић.

Увек су тешке утакмице после репрезентативне паузе. Вредно смо тренирали, али је било само 12 – 13 играча који су могли да ураде све. На веома тешком терену, битан је био пролаз и честитам момцима што су успели. Није било лако, али је зато и леп Куп. Добра утакмица после паузе, у условима који нису били идеални, како за нас, тако и за њих. Успели смо да победимо, а сад се окрећемо тешком гостовању против Младости у Лучанима – рекао је Станковић.

Осврнуо се Станковић и на тежак распоред који очекује наше првотимце у наредном периоду.

Такмичимо се на три фронта, и то је такође веома лепо. Свако такмичење је важно и морамо добро да одиграмо сваку утакмицу да би ишли даље, и не сумњам да ће бити тако. Успели смо да изротирамо, јер нисам желео да рескирам са момцима који су се јутрос вратили са репрезентативног окупљања, али ће и они бити у ростеру већ за меч у Лучанима – истакао је стратег црвено-белих.

Претходни текстИнђија – Црвена звезда 0:1 (0:1)
Следећи текстМушки пораз ослабљене Црвене звезде мтс у Мадриду