Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

42

Црвено–бели бисери који стасавају и своје фудбалско искуство стичу у Омладинској школи нашег клуба, у наредна два дана очекује пет такмичарских утакмица у оквиру текућих шампионата, а мечеве кадета и омладинаца Црвене звезде, као и утакмицу сениора Графичара, имаћете прилику да испратите уживо на Звезда ТВ, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Омладинци Црвене звезде у среду од 14 часова, одмериће снаге на терену иза југа Маракане са екипом Графичара у оквиру 14. кола националног шампионата. Изабраници Марка Неђића дочекују овај сусрет као другопласирана екипа са освојених 30 бодова, али треба напоменути и да наши јуниори имају две утакмице мање од остатка тимова. Екипа Графичара славила је у прошлом колу против екипе Вождовца са 3:2, па овај меч дочекују у добром расположењу. Изабраници Милана Стегњаића тренутно су шестопласирани у Омладинској лиги Србије са освојених 20 бодова. Меч омладинаца Графичара и Црвене звезде имаћете прилику да испратите уживо на Звезда ТВ и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Кадетска селекција Црвене звезде гостоваће у среду од 12 часова у Новом Саду, екипи Војводине у заосталом мечу 10. кола Кадетске лиге Србије. Изабраници Слађана Николића дочекују овај сусрет као првопласирана екипа, са освојених 33 бода, након убедљиве победе у прошлом колу над екипом Младости из Лучана (3:0). И овај меч моћи ћете да испратите уживо на Звезда ТВ и на Јутјуб каналу Звезда ТВ, у среду од 12 часова.

Сениори Графичара у четвртак од 13 часова гостују у Панчеву, екипи Железничара, у оквиру заостале утакмице 18. кола Прве лиге Србије. Изабраници Бошка Ђуровског покушаће да се врате на победнички колосек, након пораза од Младости у прошлом колу. И овај меч можете испратити уживо на Звезда ТВ, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ, у четвртак од 13 часова.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Среда, 12 часова, кадети – Војводина – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ
Среда, 14 часова, омладинци – Графичар – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ
Среда, 14 часова, млађи кадети – Рад – Црвена звезда

Четвртак, 13 часова, млађи омладинци – Сопот – Црвена звезда
Четвртак, 13 часова, сениори – Железничар – Графичар ЗВЕЗДА ТВ

Претходни текстВрхунски баскет и трофеј за Сингидунум Црвену звезду
Следећи текстЈуниори и кадети настављајуда ређају победе