Звезда ТВ | Од 1 до 20, пети део

28

У новој епизоди серијала „Звезда ТВ“ бићете у прилици да погледате како су наши играчи реаговали на оцене симулације „Фудбал менаџер 22“.

Једна од култних и дефинитивно најзанимљивијих спортских симулација која фанове „тера“ на многе непроспаване ноћи је управо „Фудбал менаџер“. Видео игрица која са собом носи неку посебну чар, „светлост дана“ угледала је пре две недеље, довољно да се сејв са Црвеном звездом започне, као и да наше фудбалере обавестимо о томе како су оцењени.

Традиционални гост када је реч о овој емисији свакако је био Славољуб Срнић, а сазнали смо да је Луис Диони велики заљубљеник у ову симулацију и да је често игра у слободно време. Француски нападач се осврнуо и на оцене својих саиграча, а истакао је да је веома срећан што се први пут пред камером нашао у улози тренера. Штоперски тандем Радован Панков и Милош Дегенек се осим својих оцена, осврнуо и на Катаијеве и Борјанове, а да је смех незаобилазан када је у питању Милан Павков показало се и овог пута.

А ко је то био строг према себи и саиграчима, а ко сматрао да су „оштећени“ када су оцене у питању, погледајте у новој епизоди серијала Звезда ТВ.

Претходни текстИвановић девети на Светском првенству за млађе сениоре
Следећи текстТема дана | Звездини играчи донирали постељину деци на онкологији