Звезда ТВ | Косово је део нас

49

У новој епизоди серијала „Звезда ТВ“ имаћете прилику да видите како је изгледала посета наше делегације Косову и Метохији, где смо поделили поклоне основцима и дресове фудбалском клубу.

Прво смо посетили Основну школу „Доситеј Обрадовић“ у Партешу где смо насмејаним малишанима поделили поклоне, а њихова реакција нам је говорила више од 1000 речи. Деца су просто била одушевљени што је велика Црвена звезда дошла у њихово место, обрадовала их поклонима и показала да мисли на њих. Док су отварали кесе и гледали шта им је то њихов вољени клуб спремио, директорка школе Јелена Максимовић је такође истакла да је ово за њих велика част и да су деца одушевљена посебно чињеницом што су имали прилику да упознају нашу Анастасију Веланац.

Потом смо посетили „ФК Морнар“ из Партеша и у сарадњи са компанијом „Моззарт“ још једном донирали дресове у склопу акције „Нови дресови за нове шампионе“. Са великим одушевљењем су нас дочекали управа клуба, фудбалери и мештани села који су истакли да се ту већински навија за Црвену звезду.

Претходни текстЗвездини картинг возачи на Светском Гранд финалу
Следећи текстПрва победа у Еврокупу!