Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

28

Звездине омладинске категорије које стасавају иза југа Маракане предстојећег викенда очекује укупно тринаест мечева у оквиру њихових шампионата, а утакмице омладинаца и кадета Црвене звезде, као и првог тима Графичара можете испратити на Звезда ТВ-у и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Јуниори Црвене звезде ће у петак од 13 часова гостовати Мачви у оквиру 12. кола Омладинске лиге Србије. Изабраници Марка Неђића, ће након победе над Сент Патриоком од 2:0 и пласмана у наредно коло Лиге шампиона за младе где ће се састати са Емполијем наредне недеље, као и убедљивог тријумфа над Спартаком из Суботице од 6:0 на свом терену, покушати да забележе још једну победу у домаћем шампионату. Поред великих кадровских проблема које има стручни штаб, наше јуниоре је задесио још један велики пех. Капитен наших омладинаца Марко Ћурић је доживео тешку повреду предњих укрштених лигамената колена и неће конкурисати за тим у наредном периоду што ће бити велики хендикеп за наш тим у наредним мечевима, како домаћем шампионату, тако и у Европи. Пренос утакмице између Мачве и Црвене звезде сви заинтересовани могу испратити на Звезда ТВ-у и на Јутјуб каналу Звезда ТВ. Омладинци Графичара ће у недељу 31. октобра гостовати Младости из Лучана од 14 часова, а талентовани фубалери нашег развојног тима, које са тренерске позиције предводи Милан Стегњајић, ће покушати након тријумфа над Мачвом од 6:2 на свом терену да са нова три бода забележе још бољи скор на табели.

Кадети Црвене звезде ће у недељу од 12 часова дочекати Спартак из Суботице иза југа Маракане у оквиру 11. кола шампионата. Изабраници Слађана Николића се тренутно налазе на првој позицији на табели са 24 бода, али и утакмицом мање у односу на остале ривале. Након репрезентативне паузе, где су неки од наших бисера имали запажене улоге у дресу Србије, кадети Црвене звезде ће покушати да наставе серију победа и евентуално забележе девети узастопни тријумф у лиги. Утакмицу црвено-белих кадета можете погледати на Звезда ТВ-у и на Јутјуб каналу Звезда ТВ. Кадети Графичара у 14 часова, такође у недељу, играју свој меч у оквиру 11. рунде националног првенства, а фудбалери Владимира Сандуловића дочекаће на свом терену екипу Кикера. Наш развојни тим игра брз и нападачки фудбал, а томе сведочи и гол разлика 27:11 коју су забележили у досадашјем току сезоне, а уколико тријумфују над краљевачки Кикером имају шансу да изборе четврту позицију на табели.

Сениори Графичара у недељу, 31. октобра, од 14 часова гостују ИМТ-у на Новом Београду у оквиру 15. кола Прве лиге Србије. Изабраници Бошка Ђуровског су у претходној 14. рунди шампионата савладали Тимок 1919 са 2:0 на свом терену головима Андрије Радуловића и Јована Митуљикића, али су у среду поражени од Радничког из Сремске Митровице са 2:0 у оквиру заостале утакмице седмог кола првенства. Звездина деца која се кале у другом по јачини рангу у српском фудбалу ће покушати да се врате на победоносни пут и забележе пети тријумф ове сезоне. Меч између ИМТ-а и Графичара можете испратити на нашем Звезда ТВ каналу, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

РАСПОРЕД МЕЧЕВА СВИХ КАТЕГОРИЈА:

Петак, 13 часова, омладинци – Мачва – Црвена звезда

Субота, 10 часова, петлићи – Црвена звезда – Олимпик
Субота, 10 часова и 45 минута, млађи пионири – ОФК Београд – Црвена звезда
Субота, 12 часова, пионири – Графичар – Раднички Нови Београд
Субота, 12 часова и 30 минута, пионири – Рад – Црвена звезда
Субота, 16 часова и 30 минута, млађи кадети – Црвена звезда – 011

Недеља, 9 часова, млађи пионири – Локомотива – Графичар
Недеља, 11 часова, петлићи – Земун – Графичар
Недеља, 12 часова, кадети – Црвена звезда – Спартак
Недеља, 12 часова и 30 минута, млађи кадети – Рад – Графичар
Недеља, 14 часова, Прва лига Србије – ИМТ – Графичар
Недеља, 14 часова, кадети – Графичар – Кикер
Недеља, 14 часова, омладинци – Младост – Графичар

Претходни текстИза југа Маракане – Победа бисера у дербију
Следећи текстЦрвено-беле даме спремне за Срем