Одржан састанак повереника за чланство

52

Данас је у просторијама Медија центра на стадиону „Рајко Митић“ одржан састанак повереника за чланство Црвене звезде. Састанку је присуствовао велики број повереника, како из Србије, тако и из Републике Српске. Састанком је преседавао председник нашег клуба, Светозар Мијаиловић, а поред њега своје планове изнела је и шефица сектора за чланство, Јелена Тришовић.

Истакао је Светозар Мијаиловић колика је важност повереника за чланство.

Ово је редовна активност наших чланова задужних за „терен“, који су дали велики допринос чланству, а повремена саветовања имају за циљ да се то унапреди. Имамо велики број повереника који добро обављају тај посао и захваљујући њиховој активности на терену, повећава се број чланова који учествују у раду клуба и долазе на наше утакмице. Стална комуникација има за циљ да се отклоне нека питања која се појављују у процесу рада, а и да се подстакну други да се ова активност шири, да нема места у Србији и Републици Српској које нема „пункт“ у ком ће се окупљати звездаши из краја – почео је Мијаиловић.

Црвена звезда у овом тренутку има 12 хиљада чланова са плаћеном чланарином.

То је пресек стања и верујем да ће се до краја године тај број повећати, а сигурно да ће и повереници допринети томе. Акције које често организујемо ће се наставити и имају за циљ даљу популаризацију клуба и оно што је још битније је да сви они прави звездаши и формално постану део клуба са чланском књижицом и плаћеном чланарином – закључио је Мијаиловић.

Сваки повереник је имао прилику да изнесе своје виђење активности, нове идеје, али и проблеме са којима се суочавају. Договорени су правци развоја чланства, као и да се рад на ширењу црвено-беле породице додатно активира кроз културно-друштвене манифестације широм Србије и региона.

Нови начини комуникације, преко друштвених мрежа, првенствено за млађе генерације, као и друге погодности кроз разне попусте и бенефите преко чланске карте, имају за циљ омасовљавање чланства, као и ширење здравог начина живота у свим узрастима.

Претходни текстУбедљив старт кадеткиња у Новом Саду
Следећи текстЧетири од четири, савладано и Краљево