Насловна Женска кошарка Почиње кадетска лига

Почиње кадетска лига

82

Утакмицом 1.кола у Петроварадину, у недељу од 12.30, против Војводине 021 кадетска екипа Црвене звезде мтс почиње одбрану пехара у Триглав ЖКЛС.

Апсолутни шампион протекле сезоне у нову улази са новим снагама. Смена генерација, 2004. годиште је излазно, нам је донела промену па ће гро нове кадетске генерације Црвене звезде мтс чинити пионирске шампионке Србије, девојчице рођене 2006.године. Имаће велики мотив, али и велики задатак испред себе, да замене претходнице.

Тренер Немања Планојевић истиче пред старт нове сезоне да је лига уједначенија по квалитету у односу на протеклу и да нас очекује занимљиво првенство.

– Мислим да нас ове сезоне очекује јако занимљива борба и да су екипе уједначије него што је то био случај претходне сезоне. Наша екипа је састављена од изузетно талентованих девојчица, а на нама је да преданим радом тај таленат преточимо у у квалитет у наредном периоду.

Звездине девојчице први меч очекује у Новом Саду, против Војводине 021, која је на квалификационом турниру била убедљиво прва.

– Што се тиче првог кола очекујем тешку утакмицу, обзиром на то да знамо какав квалитет Војводина 021 има. Добро смо тренирали у припремном и претходном периоду и спремни смо да пружимо максимум у овом моменту.

Кадетску селекцију ККЖ Црвена звезда мтс чине: Јована Јевтовић, Анђела Данић, Вања Дракул, Јана Зечевић, Дуња Стојановић, Тара Дацић, Мина Ђурђевић, Јулија Матић, Ана Јованов, Драгана ШћепановићИвона Вукша, Настја Прванов, Александра Аврамовић, Милица Тешић, Кристина Рађеновић, Марија Авлијаш и Ана Милановић. Тренер: Немања Планојевић.

Претходни текстРаспоред утакмица и најава преноса млађих категорија
Следећи текстИванић до 2025!