Омладинци са Емполијем у Лиги шампиона

54

Јуниорска селекција Црвене звезде је елиминисала Сент Патрик укупним резултатом 4:1, а наредни ривал у другом колу Лиге шампиона за младе биће италијански Емполи.

У првом мечу блистао је Марко Лазетић и са два гола донео победу нашем тиму. Коначан резултат у Даблину је био 2:1, а реванш је дочекан тако што Неђић није могао да рачуна на чак четворицу фудбалера из стартне поставе, из различитих разлога – Лазетић је отпутовао са првим тимом у Данску, Маринковић и Николашевић су са репрезентацијом, а Мелентијевић је због црвеног картона морао да пропусти овај сусрет. Ипак, није то спречило Стефана Лековића и Михајла Милосавића да донесу победу од 2:0 на стадиону Чукаричког.

С друге стране, наш следећи ривал, екипа Емполија савладала је Домжале прво у гостима резултатом 2:1 када су погађали Еконг и Балданзи, док је у реванш мечу резултат био 1:1, а прецизан је био Аслани са беле тачке.

Прва утакмица биће одиграна 3. новембра на стадиону ФК Чукарички, док је реванш заказан за 24. новембар у Италији, а у случају да наш тим елиминише Емполи, имаће прилику да на пролеће игра елиминациону фазу Лиге шампиона за младе када ће се укрстити тимови из обе „стазе“ такмичења.

Претходни текстНеђић: Победа на крилима публике
Следећи текстЛига шампиона у Београду!