Станковић: Честитам играчима, а Лазетићу на дебитантском голу

81

Фудбалери Црвене звезде су савладали Колубару у Лазаревцу са 7:1 у оквиру 13. кола Суперлиге Србије. Наши првотимци су већ малтене у првом делу игре решили питање победника, да би сигурном игром у другом полувремену дошли до нова три бода у националном првенству. Прве утиске после убедљиве победе изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

Изгледа много добро када отвориш утакмицу на време и за разлику од других утакмица овде је сваки шут улазио у гол, осим пенала који смо промашили. Честитам момцима на односу, од првог минута до полувремена стварно дати шест голова за 45 минута је велика ствар и одговорност за дрес који носе. Успели смо да изротирамо и да већ на старту другог полувремена одморимо момке, дамо другима шансу који нису имали минутажу. Честитам малом Лазетићу на дебитантском голу, нека запамти добро шта значи дати гол за Звезду и нека то носи кроз каријеру. Свим момцима за однос према игри десетка, терен је био заиста тежак. Хтели смо Александру Катаију да дамо минуте, али када смо видели каква је ситуација са тереном нисам желео да се упустим у ризик. Честитке Звезди и идемо даље – рекао је млади тренер.

Говорио је млади стручњак о мечу који очекује наш тим у четвртак у Данској против Мидтјиланда у оквиру групне фазе Лиге Европе.

Сви заједно морамо да будемо концентрисани, много тешка утакмица против незгодног противника, снажног, јаког, директног, брзог и уиграног. Али наравно имамо и ми наша адуте, нећемо се сигурно склањати и бежати, што би рекли „бежати нећемо, плена се не одричемо“. Успели смо да одморимо играче који ће играти и биће спремни сигурно – закључио је Станковић.

Претходни текстКолубара – Црвена звезда 1:7 (0:6)
Следећи текстТријумф ватерполиста у Савони! Реванш за Лигу шампиона у среду на 25.мају!