Најава преноса и распоред млађих селекција

75

Звездине бисере из Омладинске школе овог викенда очекује 11 такмичарских мечева, а вечити дерби Омладинске лиге Србије, као и утакмицу Златибор – Графичар моћи ћете уживо да погледате на Звезда ТВ, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Највише пажње овог викенда засигурно ће привући вечити дерби омладинаца. Наши јуниори дочекаће вечитог ривала у петак од 17 часова на свом терену, у оквиру деветог кола националног првенства. Изабраници Марка Неђића дочекују овај меч са максималним учинком из одиграних седам кола, и верујемо да ће се тај низ наставити и у петак. Црвено – бели су у последњем сусрети славили са 2:1 против Сент Патрика у Даблину, а помоћни тренер наших омладинаца Петар Петровић верује да ће се победнички низ наставити и пред реванш меч, који их очекује у среду од 17 часова на стадиону Чукаричког.

Очекивања су као и увек највећа могућа. Ми смо Звезда, идемо на победу, уз жељу да прикажемо начин игре који промовишемо, као и нападачки стил фудбала од ког не одступамо. Тако ћемо приступити од првог минута. Упознати смо са противником, веома су квалитетни, једна од најбољих генерација вечитог ривала у последњих пар година, али не бавимо се њима, већ је фокус искључиво на нама. То ће нам бити сјајна припрема за утакмицу Лиге шампиона за младе. Не треба нам посебна мотивација, јер су то момци који су рођени победници, а дерби је само још једна утакмица, она коју највише ишчекују. Сви су здрави, спремни и одморни, тако да свом снагом нападамо Партизан – рекао је Петровић.

Такође, гледаоци Звезда ТВ ће у недељу од 15 часова моћи уживо да испрате меч Прве лиге Србије између Златибора и нашег развојног тима Графичара.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Петак, 14 часова, омладинци – Графичар – Војводина

Петак, 17 часова, омладинци – Црвена звезда – Партизан, ЗВЕЗДА ТВ

Субота, 9 часова, млађи кадети – Вождовац – Црвена звезда

Субота, 10 часова, петлићи – Црвена звезда – ФК 011

Субота, 12 часова, млађи омладинци – Црвена звезда – Раднички НБГ

Субота, 13 часова, млађи кадети – О11 – Графичар

Субота, 14 часова, пионири – Графичар – Црвена звезда

Субота, 15 часова, млађи пионири – Мунгоси – Црвена звезда

Недеља, 13 часова, петлићи – Рад – Графичар

Недеља, 15 часова, ПЛС – Златибор – Графичар, ЗВЕЗДА ТВ

Недеља, 16 часова и 30 минута, млађи пионири – 011 – Графичар

Претходни текстИза југа Маракане – Друлић за још ефикасније нападаче
Следећи текстОдбојкашице Црвене звезде дочекују ТЕНТ у 3. колу Суперлиге Србије