Осам јуниорки на списку за Светско првенство у Израелу

55

Селекторка женске јуниорске и сениорске ватерполо репрезентације Србије, Драгана Ивковић, одредила је списак играчица рођених 2001. године и касније за Светско првенство, које се игра од 10. до 16. октобра у Израелу.

На списку су: Николина Травар (Војводина), Миљана Димитријевић (Црвена звезда), Христина Илић (Црвена звезда), Лолита Авдић (Војводина), Татјана Теодоровић (Црвена звезда), Андреа Гашић (Црвена звезда), Ана Милићевић (Палилула), Јелена Шарац (Црвена звезда), Јања Капларевић (Војводина), Тијана Рончевић (САД), Ива Лујић (Црвена звезда), Јана Лујић (Црвена звезда) и Тијана Лукић (Црвена звезда).

У стручном штабу су још помоћни тренери Ивана Ћоровић и Марко Јанковић, физиотерапеут Драгана Ивковић и тим лидер Новица Тодосијевић.

Основни циљ је пласман међу првих осам. Ово је млада репрезентација, која ће чинити окосницу сениорске екипе и тај састав ће, појачан са неколико искусних играчица, играти у квалфиикацијама за Европско првенство, где ће противник вероватно бити селекција Португала – рекла је селекторка Драгана Ивковић.

Србија се у првом колу састаје са Израелом 10. октобра од 17:30 по локалном времену (сат напред у односу на Србију). Дан касније противник ће бити Перу од 12 часова, а потом ће 12. октобра играти са Аргентином од девет сати ујутру.

Претходни текстЦрвено-бели у „Менора Мивтачим“ арени (четвртак 20.05h)
Следећи текстПатријарх Порфирије: Победимо гордост и сујету (видео)