Црвено-бели бољи од Радника

223

Боксери Црвене звезде остварили су тријумф против екипе Радник из Бијељине резултатом 12:8 у 3. колу Регионалне лиге.

Црвено-бели су и након трећег меча у регионалном такмичењу остали непоражени. Након Марибора и Витезова Загреб, пали су и боксери Радника. Овај боксерски спектакл одржан је у прелепом амбијенту на десној обали реке Саве на платоу испред ТЦ Галерија у Београду.

Први је у ринг ушао млади Владимир Бериша који је изгубио свој меч, да би Мирослав Ивановић савладао свог ривала и донео нашем тиму изједначење. У првој борби у сениорској конкуренцији Кристијан Јовановић је изгубио на поене од Алена Рахимића у перолакој категорији. Ново изједначење Звезди донео је Вељко Глигорић после дискавиликације Ивковића.

Млади Огњен Вујичић је био фантастичан ове вечери. Сјајним крошеом послао је Ђекића у нокдаун и славио је прекидом у 1. рунди. Звездину серију наставио је Вахид Абасов убедљивом победом у велтер категорији. Вођство нашег тима смањио је Лео Цвитановић који је подељеном одлуком судија тријумфовао против Игор Рогића.

У полутешкој категорији наш Алекса Марковић је био супериоран против Мартиновића, да би тријумф Црвеној звезди донео Садам Магомедов, прекидом меча против Честића после 1. рунде у тешкој категорији. Капитен наше екипе Милутин Станковић изгубио је меч супертешкаша одлуком судија од Милоша Велетића, па је на крају коначан резултат био 12:8.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РАДНИК БИЈЕЉИНА 12:8

Јуниори:
до 57кг, Владимир Бериша – Анел Рахимић 0:2
до 60кг, Мирослав Ивановић – Анел Хучић 2:0

Сениори:
до 56кг, Кристијан Јовановић – Ален Рахимић 0:2
до 60кг, Вељко Глигорић – Никола Ивковић 2:0
до 64кг, Огњен Вујичић – Михајло Ђекић 2:0
до 69кг, Вахид Абасов – Гал Шепић 2:0
до 75кг, Игор Рогић – Лео Цвитановић 0:2
до 81кг, Алекса Марковић – Антонио Мартиновић 2:0
до 91кг, Садам Магомедов – Бојан Честић 2:0
преко 91кг, Милутин Станковић – Милош Велетић 0:2

Претходни текстКрстичић постигао најлепши гол у августу
Следећи текстТачно у 12!