Како је Драговић освојио звездаше

27

Љубав према Црвеној звезди се у безброј ситуација показала као ствар кућног васпитања и породичне традиције. Емоције, оданост и посвећеност преносе се са колена на колено и постају све јаче, управо то можемо видети код Александра Драговића, који је овог лета појачао Црвену звезду.

Неизвесност, притисак у медијима, велико интересовање, нагађања, све је то претходило доласку великог звездаша Александра Драговића у клуб. Штопер српског порекла никада није крио љубав према Црвеној звезди, транспарентно је показивао које су му боје у срцу, а уз такве околности било је незамисливо не довести га у Звезду. Веома брзо по окончању сезоне 2020/2021 стигла и је званична потврда да је после вишемесечног нагађања и писања у медијима Александар Драговић и званично нови фудбалер Црвене звезде на велику радост и одушевљење навијача нашег клуба.

Иако је био присутан велики број понуда других клубова, срце је победило и довело изванредног човека и фудбалера на “Маракану”. Велику улогу у формирању љубави Драговића према нашем клубу имао је његов деда који је пренео на штопера као што каже стих добро познате песме “болест којој нема лека”. Велики клубови су били у трци, али је Црвена звезда победила, победила је “Маракана” и навијачи, који сада имају прилику да уживају у игри невероватног играча, који је дошао да остави траг у Црвеној звезди. Емоције које су видљиве на изразу лица Драговића пред северном трибином, тешко се могу поредити са било чим, а то је тако када испуниш своје снове, његови су без сумње били Црвена звезда.

Претходни текстЦрвена звезда боља од Меге
Следећи текстЗвездаши, понедељак је време за сезонске!