Јуниорке отпутовале у Пале на Меморијални турнир

119

У организацији ОК Јахорина овог викенда ће се одржати Меморијални турнир “Веселинка Слијепчевић Обрадовић” за одбојкашице, на којем ће учествовати и Црвена звезда.

У конкуренцији сениорки организатора турнира, ОК Јахорина, шампиона БиХ Бимал Јединство из Брчког и шампиона Црне Горе Лука Бар такмичиће се и јуниорска селекција ОК Црвена звезда, коју предводи тренер Огњен Булић.

Турнир у част прерано преминуле бивше одбојкашице паљанског клуба отвориће екипе Јахорине и Луке Бар у петак од 18.30, док ће у суботу на терен и црвено-беле девојке. У првом мечу суботњег програма састаће се Црвена звезда и Јахорина од 12 часова, у 14 часова на паркет ће изаћи одбојкашице Бимал Једиства и Луке Бар, а од 18 часова Црвена звезда и Бимал Јединство.

У недељу нас од 10 часова очекује дуел између Луке Бар и Црвене звезде, а од 12х Јахорина и Бимал Једиства.

Све утакмице се играју у СПЦ “Пеки” и на два добијена сета.

Црвену звезду ће на турниру представљати: Аница Нинчић либеро, техничари Невена Стојић, Елена Станковић, примачи Ана Радовановић, Сања Перовић, Сташа Стаменковић, Тања Перић. средњи блокери Анђела Гњидић, Андреа Јањић, Петра Јунис и коректори Марија Младеновић и Анђела Шојић. Тренер: Огњен Булић.

Претходни текстПознати сви ривали у припремном периоду, последње провере у Грчкој
Следећи текстРаспоред утакмица млађих селекција