Звездини нови професионалци

51

Још један велики дан за Омладинску школу Црвене звезде, с обзиром на то да је осморица наших бисера парафирало професионалне уговоре.

Реч је о: Матеји Бојовићу (2003, крилни нападач), Богдан Маринковић (2004, голман), Огњен Мимовић (2004, десни бек), Дарис Каришик (2005, штопер), Стефан Радујко (2005, крилни нападач), Радован Ракић (2005, нападач), Андреј Младеновић (2006, дефанзивни везни) и Вељко Вукојевић (2006, крилни нападач).

Талентованим бисерима је председник нашег клуба Светозар Мијаиловић честитао потписивање уговора.

Најважније за ову децу је да имају пуну подршку породице како би достигли највише циљеве. Верујем да сви желе да постану првотимци, а велике заслуге иду и Омладинској школи која им је дала такву могућност. Без обзира на даљу каријеру, ово је важан степеник за вас, јер сте селектирани међу великим бројем дечака. Најбитније је да се формирате као личност и спортисти који ће поштовати све у клубу и испуњавати захтеве, јер без учинка и рада, нећете далеко догурати. Сваки таленат мора да се потврди у пракси, иначе од њега нема много користи. Најважније је да се формирате у добре људе и желим вам успех на почетку каријера које вас чекају, на којима ћете се сусрести са много изазова. Образујте се, јер фудбал је ограниченог домета у смислу времена и морате да будете оспособљени и за оно што следи после тога – закључио је Мијаиловић.

Дечацима и родитељима се обратио и директор наше Омладинске школе – Драган Младеновић.

Желим вам успех и здравље на трновитом путу који се очекује да прођете и надам се да ћете успети да испуните све захтеве који се стављају пред вас. Од родитеља очекујем да им пруже пуну подршку, да се не мешају у рад Црвене звезде, да не говоре деци шта и како треба да играју, већ да се базирају на њихову едукацију, јер је и образовање изузетно важно. Никад не знамо шта живот може да донесе у смислу фудбала. У сваком случају, хвала што сте родитељи овако добре деце – рекао је Младеновић.

Главни тренер нашег Омладинске школе – Никола Јелић је истакао да ови потписи шаљу поруку свима да је Звезда на добром путу.

Велики дан за децу, али и школу. Сваки потпис доживљавамо лично и то је знак да смо на добром путу – сви заједно. Срећно и надам се да ћемо се сви заједно радовати добрим играма и головима на Маракани – закључио је Јелић.

Црвена звезда је овим наставила праксу са задржавањем најталентованијих дечака у клубу.

Претходни текстСрђан Бабић позајмљен Алмерији
Следећи текстУчлани се – буди звездаш!