Најава преноса утакмица млађих категорија

33

Јуниори Црвене звезде настављају такмичење у шампионату Србије у суботу 28.августа против Земуна на теренима наше Омладинске школе са почетком од 18 часова. Кадети црвено-белих ће такође дочекати Земун истог дана, а сусрет је заказан за 10 часова. Наш развојни тим Графичар ће се у четвртом колу Прве лиге Србије састати са Кабелом у недељу у 17 часова. Све утакмице можете пратити уживо на Звезда ТВ-у, као и Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Екипа Марка Неђића у овој сезони брани титулу, а тим је као и протекле сезоне један од најмлађих у првенству. Након две почетне победе против Чукаричког (2:1) и ИМТ-а (8:1), црвено-бели ће покушати против тима из Горње Вароши да забележе трећу узастопну победу.

Кадети нашег клуба ће се састати у трећем овосезонском колу са истим ривалом. Пулени Слађана Николића су се након победе над Адом од 3:0 вратили на победнички колосек и желе да наставе тим путем.

Филијала црвено-белих Графичар ће у четвртом колу Прве лиге Србије гостовати Кабелу. Изабраници Бошка Ђуровског су у досадашњем делу сезоне освојили један бод, те ће покушати да остваре први тријумф у друголигашком рангу.

Распоред утакмица:

Петак, 18 часова, кадети – Графичар – Рад

Субота, 8 часова и 30 минута, пионири – Графичар – Телеоптик

Субота, 10 часова, кадети – Црвена звезда – Земун

Субота, 17 часова и 30 минута, мл. кад. – Ада – Графичар

Субота, 18 часова, омладинци – Црвена звезда – Земун

Субота, 20 часова, омладинци – Графичар – Рад

Недеља, 9 часова, мл. кад. – Локомотива – Црвена звезда

Недеља, 17 часова, сениори – Кабел – Графичар

Понедељак, 17 часова, мл. омл. – Графичар – Црвена звезда

Претходни текстАрмин обезбедио финале Дијамантске лиге
Следећи текстЗвезда ТВ | Одликаши