Звезда ТВ | Родићевих и Гобељићевих 150

37

У новој епизоди серијала “Звезда ТВ” имаћете прилику да видите утиске наших дефанзивних фудбалера Марка Гобељића и Милана Родића после 150 одиграних утакмица у црвено-белом дресу.

Марко Гобељић је 9. јуна 2017. године потписао за Црвену звезду, стигавши из крушевачког Напретка са епитетом једног од најбољих фудбалера Суперлиге, а деби у црвено-белом дресу је имао против Флоријане тада у првом колу квалификација за Лигу Европе у коју се наш тим касније и пласирао. Родић је дебитовао за свој вољени клуб две недеље након свог саиграча, тачније 17. јула 2017. године, у победи нашег тима од 2:0 против Спарте из Прага такође у оквиру квалификација за друго по реду најелитније такмичење у Европи. Од самог доласка у наш трофејни клуб двојица бекова су брзо ушла у срца свих навијача, а својим головима и асистенцијама су допринели многим победама Црвене звезде како у домаћем првенству, тако и у европским такмичењима.

Леви бек нашег тима је 150. пут за Црвену звезду наступио против Спартака у утакмици трећег кола Суперлиге Србије, док је Гобељић већ у следећем колу против Напретка забележио јубиларни 150. меч. Нова епизода емисије “Звезда ТВ” доноси вам причу о Гобељићу и Родићу где ћете моћи да чујете њихове утиске након уласка у историју Црвене звезде, као и бројне занимљиве приче из њихових каријера у црвено-белом дресу.

Претходни текстКрстичић: Публика нам даје снагу
Следећи текстХолинс: Желео сам да будем део ове приче…