Звезду гледало више од 100 хиљада људи

42

Добре игре Црвене звезде и интересантне утакмице привукле су велики број људи, о чему говори чињеница да смо прешли бројку од 100 хиљада гледалаца на нашем стадиону у до сада шест одиграних мечева, уз ограничење половине капацитета, а тек је средина августа.

Да је публика 12. играч Црвене звезде никада се није доводило у питање. Пуне трибине, фантастична атмосфера и песма је оно што карактерише утакмице нашег клуба на Маракани, а све то води фудбалере Црвене звезде до победа и нових успеха. Претходна година је била фантастична, освојена је дупла круна, успели смо да “презимимо” у Европи и мало нам је фалило да елиминишемо Милан, али је све то било специфично, с обзиром на ситуацију са корона вирусом и празним трибинама.

Сада је време да будете део нових победа и успеха, те да аплаузима поздравите чету Дејана Станковића која је то свакако заслужила. Од самог старта сезоне сте показали оданост клубу, о чему говоре и бројке гледалаца на трибинама на нашем стадиону. До сада смо одиграли шест мечева на нашем стадиону и забележиили четири победе уз два ремија, а гледаност је била следећа: против Војводине (20.361), против Каирата (21.890), против Младости (12.427), против Шерифа (24.433), против Напретка (8.271) и против Клужа (22.482). Сабирањем се долази до тога да је на шест мечева укупно било више од 100 хиљада гледалаца, тачније 109.855.

Меч против ТСЦ-а је на програму сутра од 19 часова, карте су у продаји, а за све звездаше је ово још једна прилика да се докаже љубав према клубу, без обзира на такмичење. Нека нас песма свих нас води до победе!

Претходни текстБен: Поносан сам на рекорд и звездаше
Следећи текстНајава преноса утакмица млађих категорија