Даваоцима крви карта за Клуж

46

Навијачи Црвене звезде који буду донирали крв у петак и суботу 13. и 14. августа у оквиру акције „Црвено-бела крв“ која се одржава по 22. пут биће награђени улазницама за утакмицу коју ће наш тим одиграти против Клужа.

Сви који желе имаће прилику да у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ у петак и суботу, 13. и 14. августа, у периоду од 10 до 18 часова дају крв.

Црвена звезда решила је да награди и захвали се онима који покажу хуманост и учествују у 22. по реду акцији „Црвено-бела крв“. С обзиром на то да се акција одржава уочи меча плеј-офа квалификација за Лигу Европе Црвена звезда – Клуж, клуб је одлучио да свим даваоцима крви поклони улазницу за ту утакмицу.

Крв могу дати све особе од 18 до 65 година, уз услов да су здраве, да су претходне ноћи спавале уобичајено, да су обедовале, да су унеле одређену количину течности, као и да нису под дејством алкохола или неких других опијата. Неопходно је да интервал између давања крви буде три месеца за особе мушког, односно четири месеца за особе женског пола.

Звездаши, дођите на Маракану и будите хумани!

Претходни текстДеценија успеха
Следећи текстНајава преноса утакмица млађих категорија